Tack för allt Marie!

Bild från ICAkuriren

I ljust och i mörkt och i alla grå nyanser däremellan.. Ja, i livets alla skeden har hon funnits där med sin musik som hjälpt till att komma igenom de tuffare faserna men som också förstärkt euforin de tider då livet varit lätt att leva. I nästan 35 år har hon givit toner till mitt liv. Som soloartist eller som ena halvan av Roxette. Det är som en bro över tiden som har sin början borta i ungdomen någonstans i 80-talet. Ikväll har jag lyssnat igenom en del av hennes musikskatt. Jag visste det innan men förstår nu ännu mer hur otroligt mycket hon betytt musikmässigt för mig och säkert många andra i min ålder.

Delar med mig av en egenkomponerad spellista med de låtar som blivit mina favoriter, som hjälpt mig framåt genom åren.

Jag hörde något klokt härom dagen; ”sörj inte det som är slut – gläds åt det som varit”

Något att ta fasta på! Men när ”Tro” strömmade ut i radion när jag körde 59:an till Finspång i eftermiddags var det svårt att hålla ögat torrt! Tack för musiken Marie