Utflykter och nya upptäckter

Semestern 2023 pågår för fullt! Lite för tidigt för min smak men å andra sidan bidrar vantrivseln på jobbet till att det känns skönt att komma ifrån ett slag.

Jag är redan inne i vecka 2 av 4 och så här långt har inga större äventyr företagits. Jag har försökt bocka av ett antal punkter på min to do-list som mestadels består av ”skittråkiga saker som kan vänta till imorgon”🙂.

Den gångna helgen bjöd på fint väder och jag passade på att bocka av en positiv punkt på listan! Nämligen att styra kosan mot Oxelösund och besöka Femöre. En plats som fångade min uppmärksamhet tidigare i år tack vare ett Youtubeklipp jag snubblade över.

Blev positivt överraskad och stället överträffade verkligen mina förväntningar. Förutom föredömligt sommarväder bjöd platsen på vacker skärgårdsmiljö med havsutsikt varvat med kobbar och vackra segelbåtar. Lagom med besökare vilket bidrog till lugn och avkoppling. Perfekt mix mellan skog och öppna klipphällar vilket bidrog till en perfekt mix av sol och skugga och. viktigast av allt, inga störiga insekter.

Har du en dag över rekommenderar jag varmt en tur dit!