Du är här: Jesper Online > Dag efter Dag

Dag Efter Dag

Välkommen till Dag Efter Dag. min blogg där jag ventilerar åsikter i stort och i smått. Vanligtvis är det möjligt att kommentera enskilda inlägg. 

Kommentarer publiceras efter moderering. Kommentersfälten är öppna i 3 månader efter respektive inläggs publiceringsdatum.


Kommentarer som inte berör inläggsämnet, är av kränkande eller förolämpande karaktär kommer att raderas.

Låt mig försöka ge en mycket kortfattad bild av den värdegrund som definierar min person, mina handlingar och de tankar som formar mina blogginlägg.

Frihet under ansvar är det mest fundamentala i min värld! Ett tankesätt vars två delar är lika beroende av varandra.

 

Jag ogillar avundsjuka och missunnsamhet. Alla som satsar och offrar skall inte behöva skämmas när belöningen kommer. Bara uppförsbackar leder till toppen!

 

Lika illa tycker jag om de som genom oärlighet tar olika typer av genvägar till toppen. 

 

Jag ogillar den rådande samhällsutvecklingen. Där de som borde vara inlåsta härskar i det offentliga rummet medan alla andra är frihetsberövade av rädslan att gå ut och vistas på vissa platser vid vissa tidpunkter.

Ämnen i fokus

De senaste inläggen

Löfven efter LO-fackens nya besked: ”Historiskt”

Expressen 2020-12-04 Stefan Löfven hyllar beskedet om att Kommunal och IF Metall hoppar på las-överenskommelsen som Svenskt Näringsliv och PTK tecknat tidigare. Statsministern kallar det en ”historisk överenskommelse om trygghet, omställning och flexibilitet”. Centerpartiet och Liberalerna är positiva till beskedet...Läs mer

Äldre inlägg (sök per månad, ämne eller fritext)

Arkiv
Ämnen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.