Same same, But different

Det är inte utan att jag känner mig lite besegrad. Besegrad av verkligheten som just nu inte ter sig riktigt som jag vill. Så blir det lätt när man lever för lite i nuet och för mycket i framtidsdrömmar, som inte sällan bara blir just – drömmar.

När den här sommaren just tog sin början var jag otroligt glad och lättad framför allt över den lösning som kom på jobbfronten tidigare under våren. Att jag slapp bli uppsagd på grund av arbetsbrist och i stället stanna kvar på det företag jag trivts allra bäst på.

Glad var jag också över det faktum att en hel sommar med roliga aktiviteter låg framför.

Nu är vi i mitten av augusti och det är dags att summera den här sommaren – som ett stort personligt misslyckande. Den uppoffring jag gjorde för att slippa byta arbetsgivare visade sig bli övermäktig och nu sitter jag i den verklighet som jag gjort allt för att kämpa emot.

Bytet från buss till lastbilschaufför blev inte någon bra lösning😞

När det gäller alla planer som fanns inför sommaren, var det endast några få som blev av. Om jag är bitter? Ja, lite kanske. Det ligger en tid bakom präglad av restriktioner, diabetsbesked och så jobbsituationen så klart. Jo jag är besviken på det mesta de senaste tre åren bjudit!

Men som alltid leder det ingen vart att gräva ner sig i skiten utan man får försöka leta fram ljusglimtar! Sommaren har ju också erbjudit härliga dagar. Det har landat en grill på min balkong som bidragit till ökad trivselfaktor. För första gången på tre år fick man dessutom möjligheten att besöka Allsången på skansen live igen och det vet alla som känner mig att jag saknat mycket! Hade visserligen hoppats på fler besök än det enda den nu ser ut att bli den här säsongen. Men jag är mycket glad att den gången åtminstone blev av.

Balkonghäng med ny grill!

Molly sanden. Allsång på Skansen 2022-08-09

Kul blev det också i slutet av maj när drömmen om att få återuppleva Mamma Mia The Party utan influensa slog in. Tack vänner som var med för ett par roliga dagar i Göteborg.

Häftig akrobatik på Mamma Mia The Party!

Nu kommer snart hösten och den 28/9 skall jag återuppta körsångeriet vilket också är något jag saknat. Tyvärr sätter mitt schema stopp för att jag kan delta i alla rep, men jag tror på en rolig höst och en konsert till jul! Och i januari lyfter äntligen planet mot Teneriffa och en annan tradition återstartas därmed efter 3 års avbrott (om nu inte pandemier eller putinjäveln vill något annat förstås).