Början i moll men finalen i dur.. Laleh tar program 4 till nya höjder!

Vilken kväll! Kom in på Solliden knappt tio minuter före sändning och det mesta liknade kaos! Folk till förbannelse och ingen bra plats att stå för att få en skymt ens av scentaket. Vi gjorde ett tappert försök att ta oss upp på höjden vid väderkvarnarna men de enorma folkmassorna gjorde det hela nästan omöjligt. Utan bra uppsikt över scenen och dessutom gjorde sorlet att man inte hörde vad som sas eller sjöngs..

Jag fick en antikänsla och hoppades mest att tiden till jag fick gå därifrån skulle gå fort. Efter ordinarie sändning och en timmes stillastående på alltför hårda skosulor bestämde jag mig för att gå en vända för att mjuka upp kroppen. Cirka tio minuter senare återvände jag till åskådarplatsen. Laleh hade tagit över scenen och folkmassorna hade glesats ut något. Vilken härlig stämning det blivit under den stund jag var borta! Laleh gjorde en fantastisk,extratimme! Cirka 40 minuter in i uppträdandet spelade hon upp sin genombrottslåt; ”live tomorrow” med bejublat sångunderstöd från Petra Marklund. Ännu en stund senare överträffar hon sig själv med att sjunga ”Ängeln i rummet” i duett med självaste Eva Dahlgren.

När timmen avslutades med att ”Colors” klingade ut ville applåderna ville aldrig ta slut.

Jag vad kan jag säga… En Skansenkväll som inleddes med trängsel, frustration och syrefattig luft förvandlades avslutades med en fullkomligt magisk extratimme, tack Laleh för det!

När jag summerar totalintrycken från kvällen Kan jag utan tvekan utnämna avsnitt 4 2014 till den absolut bästa allsångskvällen jag besökt sedan starten 2008!