Livliga barn och vuxna barn

Summerar dagen och funderar över vad som är mest slitsamt.. en riktigt tuff fest med rejält mycket dryck i likhet med de två gångna lördagarna. Eller ett barnkalas som stod på denna lördags agenda? Herre jisses! Fyra superspeedade ungar som far runt som virvelvindar och en ljudnivå som för associationerna till aphuset.

Ja ja, barn är ju barn och ljudnivån skall  i ärlighetens namn inte bara skyllas på den yngre publiken! För i sällskapet finns en minst lika bullrig vuxen individ med ett alltför påtagligt självbekräftelsebehov. Herre jävlar.. – ”jag har”, jag gör alltid”, ”jag skulle aldrig”, ”då sa jag” o.s.v, o.s.v…..

Ja – för somliga är det nog tur att det finns en iPhone 4S! inte bara om man vill skrävla med att vara först med det senaste. Den har uppenbarligen en hel del finurliga funktioner som kan ta vid och ställa ens liv tillrätta vid det egna intellektets tillkortakommanden, det är en lärdom jag bär med mig från dagen. Nä, nu ska vi vara snälla – alla kan ju inte gilla alla!

Efter två timmar var jag totalt sönderstressad inombords och tog till sjappen tillsammans med morsan.

Var hemma vid sjutiden och varvade ner med soffmys och resterna av gårdagens texmexorgie.

Imorgon blir det en dag fylld av förpliktelser som exempelvis tvättning. Allt i paltväg ligger i tvättkorgen. Redan nu 01:33 är första maskinen laddad för start klockan sju imorrn.

Go’ natt!