En annan dag

Så där ja, tänk vad en enda ynka natt kan göra. Man vaknade upp till ett 18:e maj som lovade gott redan klockan 05:00 och temperaturen orkade faktiskt upp en bra bit över 20°C idag! Jag startade min arbetsdag med att köra ett gäng ystra *not* Siemensarbetare och gymnasister från Norrköping till Finspång och när jag kom fram till ändhållplats kunde jag konstatera det jag känt på mig redan några dagar innan, nämligen att kliman i bussen inte mådde riktigt bra. Nu var det 35°C på övervåningen redan 07:30 på morgonen och anläggningen jobbade ferbrilt med att kyla bussen med varm luft på högsta fläkthastighet..

Felet blev avhjälpt till eftermiddagsdelen av mitt körpass vilket jag uppskattade otroligt mycket! Det återstående Norrköpingsvarvet på eftermiddagen passerade med en sval njutning och man kunde runda av arbetsdagen vid 17:30.

Inte helt ovanligt har kvällen spenderats liggandes på soffan. Fast ikväll med balkongdörren på glänt! Den har släppt in ljumma vindpustar pimpade med doften av allsköns nyutslagna blommor. Att titta på hockey-VM under dessa förutsättningar känns aningen konstigt. Men så länge Sverige vinner så..