Konsert

En lång dag är på väg att ta slut. Lång för att den pågått i många timmar men det är timmar som har fyllts av positiva saker och då blir den tidsmässiga längden inte lika lång.

För idag var dagen då Joyvoice höll sin avslutningskonsert för HT2015! För min egen del var detta andra gången jag stod på scen i konsertsammanhang och det var minst lika kul den här gången!

De mest bestående minnena från den här dagen blir nog när brandlarmet utlöstes just innan första föreställningen skulle starta och orsakade 30 minuters fördröjning. Inte så kul just i det ögonblicket när man är superladdad och bara vill gå upp på scenen och leverera, men längre fram kan man säkert skratta åt det.

Att få sjunga en av de pampigaste balladerna jag känner till; You Raise Me Up är tveklöst något som jag kommer leva på länge framöver. Extra känslofullt blev det självklart med tanke på textens innebörd då jag hade båda mina föräldrar i publiken!

När andra och sista föreställningen var levererad med extranummer och allt, uppstod spontansång på scenen när en av medlemmarna drog igång vår uppvärmningslåt – Siyahamba. Vi var övertända och hade ingen lust att sluta sjunga efter våra 5 ordinarie låtar! ? Det blev ytterligare en sång och den hemvändande publiken började återvända med sina ytterkläder på sig in i konsertlokalen. Ett kul och lite busigt prank som verkade gå hem!

Nå återstår bara väntan. Inte förrän i mars kör vi igång med VT2016 och nästa konserttillfälle kommer i slutet av maj.