Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Joyvoice Christmas 2018 (Inofficiell evenemangssida)

15 december, 2018 Tid: 19:30 - 22:00

360kr
-1038 -11 -22 -7

För andra året arrangerar Joyvoice Östgötakörer en gigantisk julkonsert. Förutom östgötakörerna är 28 av Joyvoicekörerna i övriga landet inbjudna vilket ger en 3000 personer stark kör som står för en magnifik ljudupplevelse där populära låtar varvas med traditionella julsånger. Bland årets gästartister märks John Lundvik och det är inte helt otippat att ni får höra hans låt ”My Turn” från årets melodifstival i en pampig jättekörversion!

Från 2017 år konsert

Mer om Joyvoice

Joyvoice grundades 2014 i Linköping av Hanna Rydman och hennes Partner Calle Bäck. Här erbjuds alla som vill att sjunga pop och rock i kör. man behöver inte ha några tidigare erfarenheter av sång eller notkunskaper. Kursverksamheten bedrivs på gehör. 

Sommaren 2016 tog verksamheten fart på allvar då man beslutade att utöka den i hela landet. Idag finns Joyvoice på cirka 240 orter. Tillsammans engagerar man drygt 20 000 glada körsångare i åldersspannet 16-80 år.

Varje termin avslutas vanligtvis med en terminskonsert. Till julen 2017 arrangerades en gemensam julkonsert där alla Östergötlands 2 000 Joyvocemedlemmar för första gången uppträdde tillsammans. På grund av den drastiska ökningen av sångare flyttades evenemanget från Crusellhallen som huserat tidigare konserter till Saab Arena.

Succén var given. Eventet sålde fullt! Nu är det åter dags att fylla arenan med en ännu större kör med och maffiga tonupplevelse.

Biljetterna är tillgängliga nu! Du köper dem på Ticketmaster eller på Linköping konsert & Kongress biljettkassa.

Biljetterna går åt fort så vänta inte!

Buss

Linje 13 mot Tallboda eller 507 mot Roxtuna. Se Östgötatrafikens hemsida


Parkering

Det finns en parkeringsyta intill arenans entré. Platserna här är begränsade och går åt först. 

Vid närbelägna Linköping Arena finns en stor parkering inom gångavstånd till Saab Arena.

Parkering inom gångavstånd finns även på andra sidan Norrköpingsvägen vid Anders Ljungstedts Gymnasiums infart. Se karta.

Vi rekommenderar dig som åker i egen bil till arenan att komma i god tid eftersom det är långa köer i anslutning till alla parkeringsinfarter under 90 minuter före evenemanget startar!


Taxi. TaxiKurir rekommenderas tel 013 15 00 00 (undvik oseriösa enmansåkerirer)

Hotell i närheten

Scandic City

Scandic Frimurarehotellet

Sky Hotel Appartment

The Box Hotel


Vandrarhem

Linköpings Vandrarhem


Linköping

Varför inte toppa ditt konsertbesök och göra det till en Linköpingsweekend. Kika in på Visit Linköping och se allt som finns att se och göra här!

 

Saab Arenas egen restaurang erbjuder en evenemangsmeny inför konsert. Besök deras site för mer info

Inte så långt från arenan finns Stångs Magasin, Scandic City samt The Box hotel. Alla dessa tre restauranger erbjuder god mat och dryck inför aftonen.

Inne i arenan finns även enklare servering av exempelvis korv, hamburgare, godis, popcorn, fika och övriga förfriskningar.

Detaljer

Datum:
15 december, 2018
Tid:
19:30 - 22:00
Pris:
360kr
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , , , ,
Webbplats:
https://visitlinkoping.se/evenemang/joyvoice-christmas

Arrangör

Joyvoice/Visit Linköping

Plats

Saab Arena
Gumpekullavägen 1
Linköping, 58278
+ Google Map