Bondfångeri

Hör upp alla välgörande organisationer! Jag är en ensamstående förvärvsarbetande medborgare. Jag har lyckats hålla mig på rätt sida om skranket och inte fastnat i vare sig kriminalitet eller drogberoende. Jag tjänar mina egna pengar och betalar skatt. En helvetes massa skatt. På min inkomst för min bil som jag måste ha för att ta mig till mitt arbete klockan 4 på morgonen och inte minst på drivmedlet mm mm. Häromdagen kom dessutom det orangea kuvertet och spädde på euforin och framtidstron ytterligare not

Jag klagar inte. Jag kan försörja mig själv. Jag är noggrann med min ekonomi och jag tar mig runt. Jag och de jag tycker om i min omgivning är friska och krya. Men något utrymme till välgörenhet finns det inte här och nu.

Så förvänta er inte något annat än en jävligt sur och avig Jesper när jag blir hejdad i entren till Hemköp efter tolv timmar på jobbet med era bondfångerimetoder för att värva bidragsgivare!

Det spelar ingen roll vad ni har för behjärtansvärda syften, att ni jobbar hårt och ideellt. Inte när ni använder så fula och forcerade metoder som jag utsattes för ikväll (i detta fall av Rädda Barnen). Jag kommer aldrig någonsin att stödja en organisation som tillämpar metoder som går ut på att lura in folk i något mot varken ens medgivande eller medvetande. Ni borde skämmas!