La Gomera visit#2

Lite disigare och något kyligare än förra gången. Men det var en klart värd upplevelse för det! 2017 Tog jag för första gången en dagstur på La Gomera som är Teneriffas närmsta grännö med 45 minuters snabbfärja emellan.

Jag kände en dragning till att återkomma till La Gomera trots att det bara var två år sedan. Inte bara för att det är ett fantastiskt resmål. Det är alltid något man missar i informationsflötet från guiden under en utflykt med tusen nya intryck. Dessutom ger olika guider olika information. Inte för att förra resans guide var dålig på något sätt. Men den här gången slog förhoppningarna in och vi fick den guide som är uppvuxen på ön och det han inte har att berätta om La Gomera, är inte värt att veta!

När utflyktsdagen närmade sig sitt slut fick vi, precis som förra gången, ett par timmars egen tid i hamnstaden San Sebastian innan båten avgick tillbaka till Teneriffa. Kopplade av med en kall öl och smälte intrycken av dagen till tonerna av livemusik från ett intilliggande festivaltält där en lokal orkester genrepade inför kvällens festligheter. En härlig dag att tänka tillbaka på!

50807438_360555258109023_3555502892611796992_n