Visby

Tänk att man skulle hinna bli 53 år innan man äntligen fick komma till Gotland! Men den 27 juni 2018 var det äntligen dags även om själva besöket inskränkte sig geografiskt till Visby. Ja, det blev bara en dagsvisit så tiden räckte helt enkelt inte till vidare utsvävningar på ön.

Vädret var helt perfekt även om jag kunde nöjt mig med 5° lägre temperatur och mina högt uppställda förväntningar på Visby blev tillfredsställda. Än en gång måste jag dock motvilligt konstatera att jag håller på att bli gammal:-( Den skarvlösa housemusiken från Kallis som dränkte hela staden uppleves mest som irriterande och störande. Jag fick associationer till en det monotona ljudet från en maskin som stod och tuggade. För 10-15 år sedan hade jag kanske upplevt det hela som lite festligt…

Hur som helst – jag langar upp lite bilder jag hann ta från dagen i den här fantastiska staden. Håll till godo..

//bilder.jefrax.com/#!album-29
Gilla & dela