Tack å hej Subtopia

Igår var det så dags att besöka Subtopia i Alby, där TV4:s Talang utsänds från, för tredje och sista gången. Vi har haft samma upplägg alla tre gångerna – att köra För kärlekens Skull och Waka Waka som publikuppvärmning 30 minuter före direktsändning.

Publiken igår behövde nog visserligen inte någon uppvärmning:-) När vi intog scenen ropades det ”Joyvoice-Joyvoice..” från värsta hockeykören på publikläktaren. När vi kom fram till refrängen i ”För Kärlekens Skull” nästan drunknade vår sång i jubel och busvisslingar! 😀 Vilket gig! Klart häftigaste jag upplevt på en scen med kören under mina tre år!

Nu är det över. Tre fredagar bara flög iväg. Utan att ha tagit mig tid att ägna det en tanke så har vi ju under tiden närmat oss den efterlängtade våren även om den fortfarande känns avlägsen. En vinnare korades i gårdagens final. Jag skall snart slå på TV4 Play och se gårdagens show för att ta reda på vem.

Bussen parkerad. Nu återstår 10 minuters promenad ner till studion.
Där nere ligger den, Subtopia hangaren. Ser inte mycket ut för världen utifrån och föga kan man ana vad som pågår inne i plåtskjulet.
Lite foajemingel innan gig.