Äntligen Igång Termin #7

Efter nästan tre månaders saknad var det åter dags att påbörja en ny körtermin. För bara tre år sedan bestod den här tiden av året av oändliga grubblerier. Skulle jag komma till skott, skulle jag duga, skulle jag våga.. Jag ville så innerligt! Att få sjunga den här typen av musik tillsammans med en kör hade inte varit något annat än en önskedröm under en mycket lång tid – tills nu. Nu när äntligen alla förutsättningar fanns, inte fan skall väl någon löjlig känsla av feghet få stoppa mig.

Nej viljan segrade och den 10 mars 2015 klev jag in i replokalen för allra första gången. Från den allra första sekunden har allt bara känts så rätt, allt bara föll på plats och den känslan lever och frodas fortfarande.

VT 2018 kickstartade med hela tre låtar vilket jag tror är rekord. En av låtarna har legat högt upp på min önskelista så det blev en riktig glädjekick att vi äntligen fick den! Hannas arr är fantastiskt. Även de övriga två låtarna är bra och lättsjungna dängor. Det bådar gott för en fortsatt bra termin!

Nu skall jag ladda om för vårt första gig i år. Det blir redan nu på fredag när vi far till Stockholm för att agera publikvärmare inför direktsändningen av Talang. Något vi kommer att göra tre fredagar på raken i mars.