Semester i noll knop

Då var man inne på den 4.e och sista semesterveckan även detta år.. Fort har det gått och inget har man fått gjort. Nu vill jag inte låta alltför bitter för det. Jag kom underfund med att den åldrande kroppen jag bor i var i ett sällsynt behov av vila och återhämtning. Inte för att det gångna året varit mer påfrestande än vanligt, Utan helt enkelt därför man blivit ytterligare ett år äldre. Cykelturer och dagsutflykter med bil har fått stå tillbaka för sovmorgnar som ibland tagit sig proportioner jag skulle skämmas för att precisera noggrannare.

Jorå, lite aktiviteter har det blivit! I lördags fick man uppleva en minnesvärd och bra konsert med Per Gessle här hemma i Linköping. Två allsångskvällar på Skansen har det blivit och ikväll väntar säsongens sista. Självklart hade jag önskat fler Skansenbesök men arbetstiderna satte stopp för dessa ambitioner.

 

Nu väntar en ovanligt händelserik höst med ovanligt mycket aktiviteter att se fram mot. Närmast i tiden ligger höstterminens första körrep den 6/9! Sedan rullar det på.


Gessle Linköping 12/8

 

Loftahammar/Flatvarp

 

Skansen