Midsommar light

Midsommar 2017. Kylig, regnig men framför allt väääldigt lugn! Förra året firades denna helg tillsammans med nässpray, Alvedon och nysningar. Det här året innehöll inte ens en förkylning som avbrott. Med en vecka bestående av 40 timmars arbete på 4 dagar bestämde jag mig på ett tidigt stadium för att disponera långhelgen med vila, slapphet, apati. Så blev det och nu såhär på söndagskvällen känner jag mig faktiskt yrvaket utvilad och i skick att ta mig an de fyra veckor som återstår till semestern börjar.

Jag kan inte riktigt precisera när min likgiltighet mot att fira midsommar infann sig, men det var någon gång mellan den 40:e och 50:e födelsedagen. Och det har ju sina fördelar… Jag mådde säkert mycket bättre än många andra svenskar klockan 8 igår morse! 🙂

 

Nu återstår, som sagt, bara fyra veckor till årets semester. På tisdag infinner sig ett kärt sommartecken som jag tyvärr inte kan närvara på. Jag pratar naturligtvis om Allsång På Skansen. Ja, faktum är att jag kommer att missa åtminstone de tre första avsnitten på grund av kollision med arbetstiderna. Inte mycket att göra åt.. Man får se fram mot de återstående.

 

Nu är det dags att sätta punkt för midsommar 2017 och ladda om för den kommande vardagen. Go’ natt!