Årets artistutbud – något för alla

Så var sommarens allsångsartister tillgängliggjorda och jag kan konstatera att ingen av mina gissningar slog in..

Jag visste sedan en tid att jag inte kan besöka Solliden på plats under de fyra första sändningarna på grund av diverse kalenderkrockar. När jag nu vet vilka gästartister jag missar under dessa tre gånger känner jag generellt att förlusten inte är så stor. Jag kan klara mig utan såväl Carola, Tomas Ledin som Danny Saucedo!

 

Höjdpunkter då? Ja, förra årets extratimme med Laleh kommer att vara svårslagen under en lång tid framöver! I år blir det Alcazar som får extratimmen vilket känns väldigt blekt i jämförelse.

Den 4 augusti tror jag kan bli en speciell kväll! En för mig okänd grupp som heter Say Lou Lou gästar allsångsscenen. Det är en Svensk/Australisk grupp bestående av ett par tvillingsystrar som nischat sig i segmentet ”drömpop”

Program 4 den 14 juli kommer att innehålla ett gäng personliga favoriter! Darin, Zara Larsson, Nanne Grönwall och Brolle. Det blir en höjdarkväll!

Cajsa-Stina Åkerström, Tommy Körberg och Lena Philipsson är också säkre kort som kommer att gästa Solliden.

 

Nu är det bara att invänta premiären den 23/6 och framför allt (för min del) avsnitt 4 som både blir det första för säsongen jag kan besöka live och innehåller ett antal favoriter!